سلام اگر دندان پر شده مجددا درد بگیرد بهتر است. دوباره پر شودودرست شود یا کنده شود وبه جایش ایمپلنت شود ممنون

دکتر کاملیا فرمند :

سلام .درمان بعدی بستگی به میزان بافت سالم باقیمانده از دندان دارد.اگر درمان ریشه نشده وفقط ترمیم داشته میتونید درمان ریشه وسپس روکش کنید .ایمپلنت آخرین درمان پیشنهادی برای ی دندان نابود شده است [1396-02-06]

پاسخ سوال پزشکیدندان درد ایمپلنت

آدرس مطب : 1
تلفن : 88049191 - 021

رادیوگرافی برای تشخیص آبسه دندان

رینوپلاستی چیست ؟

دکتر بهنام خرمی [ متخصص جراحی فک و صورت و زیبائی ]

قوی ترین گیاهان ضد پیری را بشناسید

دکتر حسین صفوی زاده [ طب مکمل ]

دلایل سفید شدن موها در جوانی چیست ؟

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

در چه افرادی ماستکتومی برای پیشگیری از سرطان سینه انجام می شود؟

نکات جراحی باز کمر

انسداد حالب چیست و چگونه درمان میشود؟

چگونه ازدواجمان را نجات دهیم

دکتر مطهره میردامادی [ متخصص اعصاب و روان ]

اصطلاحات مربوط به دیسک کمر و گردن

دکتر طناز احدی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]