با سلام من تقریبا دو هفته پیش دندون بغل دندون عقلم رو با کامپوزیت پر کردم به علت پوسیدگی ولی بعد از پرکردن و رفع بیحسی هنگام جویدن غذا درد شدید میگیره دکتر رفتم خالی کرد دوباره برام و بازم با کامپزیت پر کرد ولی بازم الان درد دارم قبل از اینکه برام پر کنه عکسم گرفت گفت تا دو سه میلیمتر با عصبتم فاصله داره حالا موندیم چی کنیم قراره برم دوباره دندونمو خالی کنه و با آمالگام پر کنه تا ببینه چی میشه.حالا به نظر شما علت چیه چیکار کنم در ضمن عصب کشی هم نکردم چون دکتر گفت هنوز سنت کمه و حیفه.با تشکر

دکتر کاملیا فرمند :

سلام .برای دندان ۷ معمولا ترمیم کامپوزیت ؟؟؟؟وحالا اگر هم میخواهید این کار با کامپوزیت انجام بشه باید در ترمیمهایی که وارد عاج شده اند مراقبتهایی برای پوشش دادن عصب در نظر گرفته بشه .حتی این بار هم که میخواهید ترمیم را با آمالگام عوض کنید باید حتما زیر ترمیم براتون عصب را پوشش بدهند تا کم کم حساسیتها طی ۲ ماه تمام بشه [1396-12-10]

پاسخ سوال پزشکیغذا درد عصب کشی

آدرس مطب : 1
تلفن : 88049191 - 021

تزریق بوتاکس و درمان چین و چروک ها

علت ایجاد دون دون های سفید روی لب

چه روشهایی برای رفع چین و چروک دور چشم وجود دارد؟

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

لابیاپلاستی در چه افرادی انجام می شود و عوارض آن چیست؟

دکتر آناهیتا شاهین گوهر [ متخصص پوست و مو ]

ده ماده غذایی برای چاق شدن

جوانسازی با تزریق ژل

داروهای مناسب درمان ریزش مو

آیا لکه های ماه گرفتگی درمان میشوند؟