سلام خدمت شما. وقت بخیر من دو ماه پیش هشت تا از دندان هایم رو ترمیم و عصب کشی کردم رادیو گرافی کلی از دندان هام گرفتم به دکتر نشون دارم که گفت دوتاش کاملا پوسیده اما بقیه ش کمه و خلاصه همه رو عصب کشی کردبعدش هیچ دردی نداشتم و راحت مسواک میزدم الان بعد دوماه موقع کشیدن نخ دندون اونم خیلی اروم و بااحتیاط بین دوتا دندون عصب کشی شده ام خونریزی دارم و اون دندون یه دفعه بی جهت تیر میکشه و یک ثانیه درد شدیدی داره و ول میکنه باز. البته روکش نکشبدم واسه هیش کودوم. میخواستم ببینم دلیلش چیه

دکتر کاملیا فرمند :

سلام .اگر درمان ریشه دندانها در رادیوگرافی خوب هستند .برای بررسی ترمیمها به دندانپزشکتون مراجعه کنید .این مسائلی که توصیف کردید بیشتر مربوط میشه به ترمیم دندانها [1396-12-10]

پاسخ سوال پزشکیدندان عصب کشی خونریزی

آدرس مطب : 1
تلفن : 88049191 - 021

چند نکته درباره مدل ژل لب روسی

تفاوت RF فرکشنال با لیزر فرکشنال CO2

تغذیه و رژیم غذایی برای کاهش خطر سرطان

همه چیز درباره فیزیوتراپی

ترمیم تزریق چربی

کدام پزشک رابرای کاشت مو انتخاب کنیم؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

کیست گانگلیون مچ دست چه علائمی دارد و چگونه درمان میشود؟

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

آنوریسم مغزی چیست؟

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

در چه مرحله ای از خواب ، رویای شفاف دیده میشود

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]