: مدتی است که در انگشت شست پای چپم احساس کرختی یا بی حسی می کنم هنگامی که دست می زنم مورمور می شود ایراد از کفشم هم نیست دلیل چیست

دکتر علی نقره کار :

با سلام این مشکل میتواند از درگیری ستون فقرات شما باشد که با نوار عصب و عضله میتوان دلیل این مشکل را حدود زیادی تشخیص داد. با تشکر [1400-12-25]

پاسخ سوال پزشکیدپارتمان ستون فقرات

آدرس مطب : تهران، میدان آرژانتین، ابتدای خیابان الوند، ساختمان مرکزی پزشکان،طبقه اول
تلفن : 88670088 - 021

درمان چاقی کودکان و نوجوانان

راههای مقابله با ترکهای پوستی

نکات مهم درباره لیزر موهای زائد

روشهای طب فیزیکی برای درمان و توانبخشی مبتلایان به سی پی

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

علل،علائم و درمان انحراف چشم (استرابیسم) Strabismus

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

علائم و نشانه های پیری پوست چیست؟