سلام دختری ۱۹ساله هستم.حدودا از۱۵سالگی پاهام از زانو به پایین درد میگرفتن و بیشتر درد توی ساق پاهام بود خصوصا توی سرما و موقع ترس ولی خب بهش توجه نکردم.هنوز همون مشکل رو دارم ولی پای راستم خیلی شدیدتر دردمیکنه و۹۵درصد مواقع سرده حتی تو تابستون مجبورم جوراب زخیم بلند تو خونه بپوشم.موقع خواب هم فقط وقتی توی حالت خاصی نگهش میدارم دردش کم میشه وگرنه همش درد میگیره.عکسی که براتون ارسال کردم پای راستم هست که درد از همون قسمت توی ساق پام پخش میشه وهمون قسمت هم تیره شده.مشکل چیه؟خطرناکه؟چکار کنم خوب بشه

دکتر علی نقره کار :

با سلام لطفا ازمایشهای روماتیسمو کمبود ویتامین از جمله ویتامین د کلسیم و منیزیم را انجام دهید در صورت دلخواه اگر نیاز دیدید به معایه نیاز دارید به کلینیک درد مراجعه فرمایید . با تشکر [1401-01-15]

پاسخ سوال پزشکیروماتیسم مفصلی زانو رماتیسم

آدرس مطب : تهران، میدان آرژانتین، ابتدای خیابان الوند، ساختمان مرکزی پزشکان،طبقه اول
تلفن : 88670088 - 021

کاشت ریش و سبیل به روش FUT

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

خارش پوست در فصل بهار

کبودی زیر چشم بعد از مزوتراپی چگونه برطرف می شود؟

تاثیر ورزش درمانی در بهبود بیماری ها

درد زانو و انواع آن

نقش نالترکسون در ترک اعتیاد

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

احتباس ادرار و انسداد مجاری ادراری، علل و درمان

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

پرسش های متداول فیلرهای پوست

دکتر کاوه کریمی راد [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

کبودی زیر چشم بعد از مزوتراپی چگونه برطرف می شود؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]