با سلام پدرم 60 ساله هستن با وزن 70 و قد 170 از نظر ظاهري بدني لاغر ولي با شکم بزرگ که فعاليت بدني زيادي هم دارن البته نه ورزشي بيشتر شغلي بعد از عمل قلب و مصرف قرصهاي زياد بعد از عمل براي چربي و قند و غيره متاسفانه دچار بيماري نقرس شدن الان شرايطي ايجاد شده که بعد از فشار عصبي زياد پياده روي طولاني و يا مصرف نوشيدني هاي الکلي بصورت شديد دچار نقرس حتي در دوپا ميشود ميخواستم بدونم راه درمان وجود داره؟ و اگر نه چطور ميشه سرعت برگشت به حالت عادي رو مخصوصادرسفر افزايش داد؟ با تشکر

دکتر علی نقره کار :

با سلام مهمترین درمان برای نقرس اصلاح سبک زندگی و رژیم غذایی است از مصرف غذاهای پروتیین دار مانند گوشت و نیز از مصرف الکل خودداری شود از داروهای کاهنده اسید اوریک استفاده شود روزی نیم میلیگرم کلشی سین استفاده کنند.موفق باشید [1401-01-16]

پاسخ سوال پزشکینقرس

آدرس مطب : تهران، میدان آرژانتین، ابتدای خیابان الوند، ساختمان مرکزی پزشکان،طبقه اول
تلفن : 88670088 - 021

تأثیر لیفت با نخ در درمان افتادگی صورت

مصرف مکملهای دوران بارداری

دکتر عنایت الله ایزدی [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]

20 تا 95 درصد جامعه از اين بيماری رنج می برند

ضایعات سفید مخاط دهان

دکتر کاملیا فرمند [ دندانپزشک عمومی ]

فیشیال صورت چیست و چگونه انجام میشود؟

روشهای انجام مدیتیشن و درمان اضطرابها (قسمت دوم)

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

ميکرونيدلينگ

دکتر کامبیز بهشید [ پوست و مو ]

اهمیت مراقبت پس از تزریق بوتاکس