سلام من در قسمت خارجی زانوم احساس درد میکنم یه چند هفته ایه اینطوریه بهش استراحت میدادم خوب میشد بعد که میرفتم پیست دوباره دردش شروع میشد تا دیروز که کلا نتونستم تمرین کنم به نظرتون دلیلش چی میتونه باشه و راه درمانش چیه؟

دکتر علی نقره کار :

با سلام التهاب تاندونهای زانو دلیل اون هست باید با معاینه تشخیص داده بشه که کدوم تاندون یا التهاب کدام بورس میباشد [1401-01-16]

پاسخ سوال پزشکیدرد زانو آسیب زانو

آدرس مطب : تهران، میدان آرژانتین، ابتدای خیابان الوند، ساختمان مرکزی پزشکان،طبقه اول
تلفن : 88670088 - 021

عدل چيست ؟

دکتر محمد آذربایجانی [ اعصاب ، روان و مشاوره ]

استراتژی و خط مشی درمان بیماران نارضایتی جنسی

دکتر مجید حقیقت [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]

عوارض، کاربردها و مزایای اوزون تراپی

مناسب ترین شوینده سر برای من کدام است؟

روشهای سریع درمان چین و چروک پوست صورت

گال پوستی و نحوه گسترش آن

بلفاروپلاستی ، جراحی پلک

دکتر کاوه کریمی راد [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

چرا افراد چاق در معرض سرطان سینه قرار دارند؟