سلام خدا قوت پدرم هفتاد سال سن دارند در حدود يكسال سه الي چهار بار تشنج كردن كه پزشك قرص دپاكين را روز يكعدد تجويز كردند و الان بعد از يك سري آزمايشات قرص به يك و نصفي افزايش پيدا كرده حال چند روزي است پشت دستشون لكه هاي قهوه اي ديده مي شود آيا از عوارض اين قرص است ممنون

دکتر سید سلمان فاطمی :

سلام بر سرکار خانم شيرازي از عوارض شايع مصرف دپاکين ، تهوع ، سردرد و اختلال انعقاد خون و لرزش دست هست . عوارض پوستی شایع نیست ولی در معدودی به صورت راس یا نکروز پوستی یا تغییر رنگ پوست مشاهده میشود به خصوص اگر همراه با داروهای ضد تشنج دیگر مانند لاموتريجين مصرف شود ممنون از توجه شما [1395-05-06]

پاسخ سوال پزشکیتشنج

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، روبروی داروخانه سپاهان ، مجتمع اطبا ، طبقه اول
تلفن : 32223328 - 031

درمان پارگی دیسک کمر بدون عمل

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

مزوتراپی مو چیست و چه تاثیری در درمان ریزش مو دارد؟

کم شنوایی - درمان هایی برای آینده

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

7 آبان (29 اکتبر)؛ روز جهانی پسوریازیس

دکتر رضا رباطی [ متخصص پوست و مو ]

تاثیر دستگاه RF برای لاغری چقدر است ؟

پی آر پی (PRP) مو روش نوین تقویت موی سر

درمان آرتروز ـ قسمت دوم

دکتر حسین صفوی زاده [ طب مکمل ]

رادیوگرافی شکستگی استخوان چگونه انجام میشود؟

چربی های شکمی چرا آب نمی شوند