با سلام مادرم67 ساله و دچار بیماری دیابت می باشد به علت نقص سیستم ایمنی باید واکسن آنفلوانزا تزریق کنند، در بروشور واکسن نوشته شده کسانی که سابقه بیماری گیلن باره داشته اند باید با پزشک مشورت کنند که مادر من 8 سال پیش درگیر این بیماری شده آیا مادرم می تواند واکسن استفاده کند؟ تشکر میکنم از راهنمایی شما.

دکتر سید سلمان فاطمی :

سلام بر جناب حاجیان عزیز . در مطالعات متعدد میزان شمارم ویلن باره د واکسنهاي انفلوانزاي جدید افزایش ندارد . در سالهای گذشته و در واکسنهاي تهیه شده از خوک افزایش گيلن باره زارش میشد ولی واکسنهاي جدید این حالت را ندارد . خود آنفلوانزا بیشتر از واکسنهاي جدید ، میتواند باعث عود بیماری شود . ممنون از توجه شما [1395-08-02]

پاسخ سوال پزشکیدیابت تزریق مادر

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، روبروی داروخانه سپاهان ، مجتمع اطبا ، طبقه اول
تلفن : 32223328 - 031

اسپرم چیست؟

نقش آنتی اکسیدان ها در ورزش و پیشگیری از بیماری

تشخیص و پیشگیری از استئوپروز یا پوکی استخوان

زگیل تناسلی

افتادگی ارگان های لگن ( مشکلات جنسی )

گودی کمر(لوردوز)ودرمان آن

دکتر غلامرضا رئیسی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

جوش های چرکی و درمان آن

آناتومی دستگاه ادراری زنان

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

تزریق استروئید در ستون فقرات گردنی