ایا بوتاکس برای بیماری منییر مضر است و اکنون قرص سیناریزین 75 میخورم و تازه شروع کردم . فردا دوشنبه 2 اسفند 95 وقت بوتاکس دارم .با سپاس

دکتر سید سلمان فاطمی :

سلام بر سرکار خانم سرافراز . مصر نیست البته در چند مورد پس از تزریق بوتاکس عوارضی به صورت تشدید سردرد مشاهده شده . ممنون ا زتوجه شما [1395-12-04]

پاسخ سوال پزشکیبوتاکس

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، روبروی داروخانه سپاهان ، مجتمع اطبا ، طبقه اول
تلفن : 32223328 - 031

درمان علائم پوستی روماتیسم

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

درمان خط خنده با تزریق ژل

لیزر ضایعات عروقی

پیشگیری و درمان سندرم ناشی از قاعدگی در زنان ورزشکار

عوارض فتق و خطرات فتق اینگوینال چیست؟

بلاک عصب سوپرا اسپایناتوس چیست؟

تزریق اپیدورال کورتون و پوکی استخوان

چگونه می توان مشکل کم شنوایی را برطرف کرد

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

علل تیرگی ناحیه تناسلی

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]