سلام و عرض ادب و احترام. من خانمي ٤٢ ساله هستم كه حدود ٢ سال قبل به دليل اضطراب به دكتر روانپزشك مراجعه و با قرص آسنترا معالجه شدم. ولي به دليل اينكه قرص آسنترا بدخوابي بيش از حدبه من ميداد با تجويز دكتر همزمان شبها قبل از خواب قرص زولپيدم مصرف ميكردم. الآن بدون قرص نميتوانم بخوابم و به تدريج دوز قرص را بالا بردم و از ٥ ميل به ٢٠ ميل افزايش پيدا كرد و حتي الان عليرغم مصرف آن باز هم به سختي ميخوابم. واقعا ممنونتون خواهم شد راه خلاص شدن از آن و برگشت به خواب عادي بدون قرص بتوانم بخوابم

دکتر سید سلمان فاطمی :

سلام و ممنون از شما . میتونید اسنترا را صبح ها مصرف کنید . توصیه میشه زولپیدم را کم کنید اگر همچنان افسردگی دارید میتوانید اسنترا را به داروی دیگری مانند اس سیتالوپرام تغییر بدید [1397-07-05]

پاسخ سوال پزشکیاضطراب خواب

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، روبروی داروخانه سپاهان ، مجتمع اطبا ، طبقه اول
تلفن : 32223328 - 031

درمان زانوی پرانتزی با تمرینات پیلاتس

میکرونیدلینگ و جوانسازی پوست

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

انسداد مثانه چیست و چه دلایلی دارد؟

کاشت مو به روش FIT

تزریق فیلر زیر چشم

پیوند مو طبیعی به چه مراقبتهایی نیاز دارد؟

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]

نحوه تهیه و تزریق نانوفت برای زیر چشم

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

آمنیوسنتز

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]