با سلام من دختر ۲۴ ساله هستم نزدیک یک هفته میشه ک سمت راست سرم قسمت شقیقم احساس نبض دارم یک روز از خواب ک بیدار شدم حس کردم تا الان هنوز هست ولی کمتر شده دلیلش چی میتونه باشه قرص خاصیم مصرف نمیکنم اگه ب عصبانیت ربط داشته باشه من ادم عصبی هستم ولی ن خیلی شدید ممنون میشم راهنمایی کنید

دکتر سید سلمان فاطمی :

سلام و احترام اگر ذر خواب بدتر میشه حتما باید ام آر آی بگیرید. [1398-10-11]

پاسخ سوال پزشکیخواب اعصاب

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، روبروی داروخانه سپاهان ، مجتمع اطبا ، طبقه اول
تلفن : 32223328 - 031

کلسیم در ورزشکاران

ارزش غذایی جوانه ها

جوانسازی با تزریق ژل چگونه است؟

کاربرد مزوتراپی در لاغری موضعی

نکاتی مربوط به لیزر موهای زائد پا

کربوهیدرات ها

برای لیفت غیر جراحی ابروها چه روشهایی وجود دارد؟

آشنایی با فیبرومیالژیا

طاسى سر

دکتر کامبیز بهشید [ پوست و مو ]