سلام خانوم دکتر خوب هستین عزیزم ممنون که سوال قبلی م جواب دادین غرض از مزاحمت مجدد خواستم بپرسم که کودک سه چهارماهه دارم که قرص لوبل وکلونازپام میخوره دکتر گفته هر دوازده ساعت خانوم دکتر راستش چه وموقع ایی یا بچه خوابه یا نمیشه یا ب هر دلیلی دقیق سر ساعت نمیشه یه ساعت عقب تر بهش میدم خواسم بدونم تاثیر داره رو درمان صرعش یا چون سر ساعت دوز دارو بهش نمیرسه فقط کنترل میشه وسوال بعدم اینکه کلونازپام تو کودکان جلو رشدشون میگیره یا نه ممنون از لطفتون

دکتر مطهره میردامادی :

سلام البته اگر سر ساعت بدهید بهتراست اما تا 1 ساعت عقب یا جلو اشکالی ندارد .کلونازپام ضرری برای رشد ندارد [1394-11-17]

پاسخ سوال پزشکیکودک درمان دارو

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع گلدیس ، ورودی دوم ، طبقه دوم موبایل ۰۹۱۳۱۷۰۷۲۵۴
تلفن : 31317558 - 031

اکوکاردیوگرافی جنین

دکتر فریدون آشنایی [ فوق تخصص بيماريهای قلب اطفال ]

تغذیه و دستگاه تنفس

زگیل تناسلی یا ویروس HPV چیست؟

دکتر آناهیتا شاهین گوهر [ متخصص پوست و مو ]

نکاتی که باید قبل از لیزر موهای زائد بدانید

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

بهترین برخورد با خود ارضایی کودک چیست؟

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

علت و درمان نازک شدن دیواره رحم

مکمل لوسین و عملکرد آن در ورزشکاران

بد غذایی ها و عادات غذایی غلط در کوکان پیش دبستانی

چه عواملی باعث ریزش مو ی زنان بالای 40 سال میشود؟