سلام . شب هاي كه فردا آن امتحان يا كار مهمي دارم بي خواب و زياد به دستشويي ميروم و اگر نخوابم به كيفيت كارم شديدا تاثير ميگذارد آيا بوسپيرون و كلرديازپوكسايد ميتوانم براي اين مواقع مصرف كنم

دکتر مطهره میردامادی :

کلر دیازپوکساید از داروهای خواب اور است که اثر ضداضطراب هم دارد اما باید قبل از شب امتحان انرا مصرف کنید تا اگر فردای روز مصرف شما را خواب الوده کرد متوجه شوید ونوع دارو را عوض کنید کلا بدون تجویز پزشک دارو مصرف نکنید. [1394-11-17]

پاسخ سوال پزشکیخواب

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع گلدیس ، ورودی دوم ، طبقه دوم موبایل ۰۹۱۳۱۷۰۷۲۵۴
تلفن : 31317558 - 031

کاتتر چیست و کاتتر گذاری چه کاربردی دارد؟

آقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]

بررسی علت و عوارض گودی کمر بعد از زایمان

چرا سونوگرافی داپلر عروق گردن انجام میشود؟

آنچه باید قبل از جراحی زیبایی پلک بدانید

سونوگرافی NT چیست؟

رادیوگرافی IVP روشی برای تصویربرداری از کلیه ها

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

جراحی پروستات نیاز به چه مراقبتهایی دارد؟

بیماریهای شایع چشم

دکتر سیروس بخت آور [ متخصص چشم پزشکی ]