با تشكر فراوان از شما كه مقاله اي درباره افسردگي آتيپيك نوشتيد دكتر من تمام علام را دارم و الان نورتريپتيلين ٢٥ مصرف ميكنم فقط يبوست زيادي دارم كه ميوه و آب هم ميخورم فايده اي ندارد در ضمن علام نباتي و خستگي از من برطرف شده اما كمي در خواب رفتن مشكل دارم

دکتر مطهره میردامادی :

ورزش در روز را فراموش نکنید چون هم به رفع یبوست کمک می کند و هم برای مشکل خواب مفید است برای رفع یبوست رژیم پر فیبر مپل پرهلو و انجیر و... مفید است [1395-02-09]

پاسخ سوال پزشکیافسردگی یبوست خواب

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع گلدیس ، ورودی دوم ، طبقه دوم موبایل ۰۹۱۳۱۷۰۷۲۵۴
تلفن : 31317558 - 031

کاربردهای مگنت تراپی در فیزیوتراپی

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

آیا من گزینه مناسبی برای درمان کرایولیپولیز هستم ؟

چگونه ماندگاری بوتاکس طولانی میشود

اختلال نقص توجه / بیش فعالی

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

دلایل انجام سی تی اسکن ریه چیست؟

مهارت حل مساله

دکتر مطهره میردامادی [ متخصص اعصاب و روان ]

7 سوال رایج درباره شوره سر

اسکلروتراپی چیست و چه تاثیری روی درمان واریس دارد؟

درد پس از جراحی دیسک

دکتر غلامرضا رئیسی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]