سلام ،من خیلی وقت پیش یه دکتر اعصاب و روان رفتم به خاطر افسردگیم،دکتر به من قرص فلوکسیتین تجویز کردن من حدود ۱۰ روز از این قرص خوردم تو این ۱۰ شب حتی یک دقیقه هم نتونستم شب بخوابم شایدفقط یکی دو شب تونستم شب بخابم اونم چند بار از خواب بیدار شدم نصف شب، در صورتی که من هروز این قرص صبح ها میخوردم. ترخدا راهی داره که من این قرص بخورم اما بتونم شبا بخوابم ؟؟؟؟؟ ممنون میشم اگه کمکم کنید مرسی

دکتر مطهره میردامادی :

گاهی فلوکستین بی خوابی میدهد .دو راه داریم یا عوض کردن قرص یا اضافه کردن یک خواب اور ضعیف به طور موقت تا این مشکل رفع شود [1395-06-03]

پاسخ سوال پزشکیاعصاب روان خواب

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع گلدیس ، ورودی دوم ، طبقه دوم موبایل ۰۹۱۳۱۷۰۷۲۵۴
تلفن : 31317558 - 031

جدیدترین درمان موثرمیگرن چیست ؟

دکتر مطهره میردامادی [ متخصص اعصاب و روان ]

بررسی مزایای درمان کمر درد با لیزر

درمان زرد زخم

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

آزمایش های لازم برای عمل کاشت مو

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

توضیحاتی درباره دستگاه دیاترمی

کاربردهای سونوگرافی در بارداری

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

سوالات رایج درباره تزریق ژل (فیلر)