سلام دکتر من زنی بیستو پنج ساله هم یکساله ازدواج کردم شوهرم هم بیستو پنج سالشه بمن اجازه نمیده تنهایی حتی تا سر کوچه برم با خانوادم هم نمیزاره برم بیرون مگر ماهی یه بار اونم با کلی خواهش و تمنا و بدتر اینکه خودش هم با من نمیتونه جایی بره و اگه بره عصبی میشه قاطی میکنه اما تنهایی همیشه بیرونه و مشکلی هم پیش نمیاد دکتر شبوروزم با گریه میگذره از زندانی بودن خسته شدم و هیچ امیدی هم به طلاق ندارم پیش شوهرم حتی اسم روانشناسم نمیتونم بیارم خسته شدم و دارم به خودکشی فکر میکنم چیکار کنم

دکتر مطهره میردامادی :

علت این رفتار چیست؟ اگر خود ایشون اعتقادی به روانپزشک ندارند شما خودتون مراجعه کنید ممکن است برای این موضوع راه حلی پیدا کنید . به این موضوع به شکل مشکلی نگاه کنید که باید راه حلش را پیدا کنید .قطعا خودکشی راه حل مشکل شما نیست و اگر علایم افسردگی در شما شدید شده خودتون هم باید سریعا برای درمان اقدام کنید. [1395-06-03]

پاسخ سوال پزشکیازدواج ماهی اعصاب

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع گلدیس ، ورودی دوم ، طبقه دوم موبایل ۰۹۱۳۱۷۰۷۲۵۴
تلفن : 31317558 - 031

خار پاشنه پا چه علائمی دارد؟

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

تجهیزات و دستگاه های کلینیک پوست و موی دکتر خسروانی

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

پیچ و پلاک های توی فک پس از عمل

دکتر محمدحسن سمندری [ متخصص جراحی فک و صورت و زیبائی ]

کمبود کارنتین

سیستوسل چیست و چه علائمی دارد؟

چرا ویتامین D برای مردان مهم است؟

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

اجاره تجهیزات پزشکی و بیمارستانی در منزل

آقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]

بهترین زمان انجام آی یو آی

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

آكنه علل درمان

دکتر کامبیز بهشید [ پوست و مو ]