سلام زنم پرستاره و دوساله ازدواج کردیم بعد از عمل سرطان سینه زنم درفروردین سال پیش که منجر به برداشتن سینه چپش شد و الان خوبه متوجه شدم خودسرانه قرص آلپروزولام مصرف کرده برای ترکش با نظردکتر از دی ماه کلونوزپام سرترالین وکاربمازپین مصرف میکند سه ماهه زنم درسکس به ارگاسم نمیرسد وفقط با تحریک طولانی مدت کلیتوریس بادست ارضامی شود این در حالیست که ما چنین مشکلی رو نداشتیم و حتی درحین سکس به انزال میرسید ضمنا اخیرا با پیاده روی و ورزش قرص سرترالین و کاربمازپین را کنار گذاشته لطفاراهنمایی کنید

دکتر مطهره میردامادی :

این حالت هم می تواند ناشی از بیماری سرطان و استرسهای ناشی از ان باشد و هم از عوارض داروها در هر دو صورت با یک دوره مصرف داروهای موثر در درمان انارگاسمیا ,درمان میشود [1395-06-03]

پاسخ سوال پزشکیازدواج سرطان سینه

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع گلدیس ، ورودی دوم ، طبقه دوم موبایل ۰۹۱۳۱۷۰۷۲۵۴
تلفن : 31317558 - 031

کندروتین در ورزشکاران

کاربرد و مزایای تزریق ژل آبرسان صورت

درمان خط اخم با بوتاکس چگونه است؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

بررسی آسیب ریشه های عصبی گردن

تزریق چربی به مچ و ساق پا چه فرآیندی است؟

تلویزیون هایی مخصوص کم شنوایان

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

چرا برای درمان آکنه داکسی سایکلین تجویز می‏شود؟

چرا بعضی چشم ها از حدقه بیرون می زند؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]