سلام پسرم 29 ساله فردی کاملا درون گراست ودر تستی که کارشناسان به عمل آوردندتایید شده همیشه تنهایی را به شرکت در جمع های فامیلی ترجیح می دهد واز سفر کردن لذت نمی برد با توجه به خصوصیات فوق تشکیل زندگی زناشویی پیش بینی کننده زندگی لذت بخشی در آینده خواهد بود یا خیر وگزینه مناسب برای او یک فرد برون گراست یا درون گرا ممنون

دکتر مطهره میردامادی :

بستگی به علت این درونگرایی دارد اگر به دلیل اضطراب و اعتمادبه نفس پایین باشد با درمان این حالتها این درونگرایی کمتر میشود و ازدواج به او کمک می کند البته با فردی که روحیاتش شبیه خودشان باشد . اما اگر علت درونگرایی مسایل شخصیتی باشد مثلا شخصیت اسکیزوید ,توصیه به ازدواج نمی شود. [1395-06-03]

پاسخ سوال پزشکیبینی

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع گلدیس ، ورودی دوم ، طبقه دوم موبایل ۰۹۱۳۱۷۰۷۲۵۴
تلفن : 31317558 - 031

گالاکتوره چیست و به چه علت ایجاد می شود؟

با دستگاه 3max چگونه لاغر میشویم؟

آیا کاشت ابرو دائمی است؟

آیا دوچرخه سواری برای آرتروز زانو ضرر دارد؟

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

آسم و تغذیه

مشكلات پوستی همراه با مصرف کورتون

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]

تأثیر تزریق ژل برای صورت لاغر

فیلر ژوویدرم چیست و تزریق این ژل چه اثراتی دارد؟

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]

دیابت بر ناتوانی جنسی مردان چه تاثیری دارد؟

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]