باسلام من حدود پنج سال هست که دچار بیماری افسردگی دو قطبی هستم والان قرص والپروات سدیم دویست وترانکوپین صد مصرف میکنم ایامن میتوانم ازدواج کنم ؟ ازدواج من با چه افرادی صحیح هست ؟

دکتر مطهره میردامادی :

بله شما میتوانید ازدواج کنید اما شرایط بیماری را قبل از ازدواج توضیح دهید حتی میتوانید پزشک معالجتون را جهت مشورت معرفی کنید .چون هیجان و استرس برای شما مضر است بهتر است با فردی ازدواج کنید که صبور و با ثبات باشد [1395-06-10]

پاسخ سوال پزشکیافسردگی ازدواج

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع گلدیس ، ورودی دوم ، طبقه دوم موبایل ۰۹۱۳۱۷۰۷۲۵۴
تلفن : 31317558 - 031

روانشناسی نقاشی درکودکان

دکتر سید محمدرضا صدرعاملی [ فوق تخصص روانپزشکی اطفال ]

مهم ترین نکات تزریق ژل به پیشانی

تزریق بوتاکس برای درمان میگرن

ورم حاد معده چیست؟

فواید کرم ضد آفتاب و تأثیر آن بر پوست

علل و علائم تنگی مجرای ادرار در مردان

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

مهمترین نکات پانسمان زخم پس از ماموپلاستی

تقویت مو با خوراکی ها

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

تأثیر پی آر پی در درمان سیاهی و گودی زیر چشم