سلام به علت اینکه پسر30 ساله من استفاده افراطی از کامپیوتر می کرد ومی کند یعنی به محض اینکه از بیرون می آید بلا فاصله به سراغ کامپیوتر می رود شب تا دیر وقت پای کامپیوتر نشسته خلاصه لحظه ای کنار خانواده واقوام نشستن برابش بی معنی شده متاسفانه چند بار مراجعه به روانشناس وروانپزشک موثر نبود وفقط با اجرای تست تشخیص درون گرا داده شد ولا غیر البته علاقه فی دو طرفه بین اعضای خانواده است ممنون

دکتر مطهره میردامادی :

در وهله اول ایشان باید بپذیرد که این روند و این وابستگی غلط است و سپس راهکارهایی برای حل این مسئله ارائه شود [1395-07-04]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع گلدیس ، ورودی دوم ، طبقه دوم موبایل ۰۹۱۳۱۷۰۷۲۵۴
تلفن : 31317558 - 031

چند تکنیک شاد زیستن

دکتر مطهره میردامادی [ متخصص اعصاب و روان ]

عفونت قارچی بدن

جوانسازی پوست - قسمت دوم

دکتر شهریار پیرانی [ پوست و مو ]

از چه روشهای می توان برای حفظ شادابی پوست استفاده کرد؟

درمان شوره سر

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

آفتاب گرفتن

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

آیا کمدون یا همون جوش های زیر پوستی باید تخلیه شوند؟

مراقبتهای پس از تزریق ژل لب برای ماندگاری بیشتر

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

رفع صافی کف پا با حرکات اصلاحی