سلام وخسته نباشید پسرم 2سال و نیمه.خیلی پرخاشگره.چند مدته حتی تو خواب هم پرخواشگره.وقتی منو پسرم تنهاییم تا حدودی ارامه کارتون هم میبینه.البته اموزشی.وقتی پدرش یا مادر شوهرم میان خونه پسرم اصلا غذا نمیخوره ایرادگیر میشه به حرفام توجه نمیکنه.واقعا کنترلش سخته .منو شوهرم اصلا دعوا نمیکنیم.دستاشو میبره دهن.و همینطور انگشتشو میمکه.

دکتر مطهره میردامادی :

ایا خود شما یا پدرش اضطراب ندارید .یا بین شما و خانواده همسرتان اختلافی وجود ندارد .اگر این موارد هست که باید موضوع حل شود و اگر نه بهتر است پسرتان را یک بار ویزیت کنم [1395-08-01]

پاسخ سوال پزشکیخواب مادر غذا

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع گلدیس ، ورودی دوم ، طبقه دوم موبایل ۰۹۱۳۱۷۰۷۲۵۴
تلفن : 31317558 - 031

کدام مواد غذای منیزیم دارند؟

برنزه شدن چه خطراتی دارد؟

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

خطر جدی نگرفتن پارگی پرده گوش

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

عوارض آلودگی هوا بر سلامت پوست

کمبود آهن و درمان آن

درمان جدید بيماري هاي مفصلي

دکتر شهریار پیرانی [ پوست و مو ]

خواب رفتگی دست و پا را جدی بگیرید

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

تغذیه برای افزایش توده عضلانی

نیروی موثر بر طب سوزنی

دکتر سیامک ترابی نژاد [ طب سوزنی ]