با سلام من 24 سال دارم و به علت استرس شدید و حالت افسردگی که داشتم حدود 10 روز منظم فلوکستین مصرف کردم و بعد دو یا سه روز یک. بار در کل بیست روزاز آن مصرف میکنم با مصرف این کپسول بدنم لرزش پیدا میکند .میخواهم مصرف آن راقطع کنم . لطفا راهنمایی بفرمایید با قطع این دارو حالت استرس و افسردگی من بر نمیگردد؟ و اینکه لطفا بفرمایید این دارو در چه مدت اثر میگذارد؟ چون نمیدانم این مدت به خاطر تلاش خودم بود یا اثر دارو که حالم تا حدودی بهتر شد. با تشکر.

دکتر مطهره میردامادی :

بهبود شما هم ناشی از تلاش خودتونه و هم مصرف دارو برای قطع دارو الان خیلی زوده چون شما هنوز دوره درمان را کامل نکرده اید اما اگر با فلوکستین لرزش پیدا می کنید می شود دارو را عوض کرد [1395-08-01]

پاسخ سوال پزشکیاسترس افسردگی دارو

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع گلدیس ، ورودی دوم ، طبقه دوم موبایل ۰۹۱۳۱۷۰۷۲۵۴
تلفن : 31317558 - 031

ازدواج بی وصال چیست و چه عللی دارد؟

تغذیه مناسب برای دوران شیمی درمانی و پرتو درمانی

استریا یا ترک پوستی چیست؟

دکتر آناهیتا شاهین گوهر [ متخصص پوست و مو ]

کاربرد لیزر فراکشنال

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

درد قفسه سينه در كودكان و نوجوانان

دکتر فریدون آشنایی [ فوق تخصص بيماريهای قلب اطفال ]

آیا اشعه ماموگرافی زیان آور است؟

اولتراسوند تراپی و نقش آن در لاغری

بزرگی پروستات چه علائمی دارد؟