با سلام. من 24 سال دارم ومدت یک ماه و نیم است که تحت درمان دارویی برای افسردگی و استرس شدید قرار دارم. استرسم تا حد ریادی از بین رفته اما حالت افسردگی رو دارم. نمیدونم چکار کنم. داروهایی که تجویز شدن شامل فلوکستین صبح و شب . ایمیپرامین روزی سه بار. نورتریپتیلین شب ها یک عدد . سیتالوپرام روزی یک عدد و کلردیازپوکساید شبی یک عدد. به نظر شما همین روند رو ادامه بدم نتیجه میگیرم؟

دکتر مطهره میردامادی :

یک ماه و نیم مدت کمی است باید حد اقل چند هفته دیگر داروها را مصرف کنید و اگر پاسخ کافی نگرفتید میتوان از سایر روشهای درمانی مثل نوروفیدبک وtdcs هم کمک گرفت [1395-09-14]

پاسخ سوال پزشکیدرمان افسردگی استرس

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع گلدیس ، ورودی دوم ، طبقه دوم موبایل ۰۹۱۳۱۷۰۷۲۵۴
تلفن : 31317558 - 031

مزوژل پروسترولین ضد لک چیست؟

پيشگيری و درمان پیری و چروک پوست

آخرین روش درمان کمردرد مزمن

دکتر غلامرضا رئیسی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

کم شنوایی چه تاثیری بر گفتار و زبان دارد ؟

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

علل سندرم تونل مچ دست

نقش تغذیه در ورزش

اقدامات ضروری برای آمادگی قبل از انجام ماموگرافی

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

اثر کورتون بر اگزما

آیا بستن لوله مردان برگشت پذیر است؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]