با عرض سلام،برادری دارم بیست و سه ساله،چندی پیش بدلیل بدبینی شدید و نه هیچگونه توهمی تشخیص اسکیزوفرنی پارانوئید دارد،میخواستم بدونم این بیماران افرادی هستند که بیماریشان خیلی خطرناک است و بشدت پرخاشگرندو در روانپزشکی به بیماران اسکیزوفرنی به نوعی افراد غیرقابل کنترل دیده میشود و داروها فقط خطر آسیب بخود یا دیگران را رفع میکند،در واقع این نوعی بیماری لاعلاج است و به زندگی طبیعی برنمیگردند یا شدتهای مختلفی دارد،ممکن است بعضیهاشون بهتر هم شوند؟ باتشکر.

دکتر مطهره میردامادی :

این بیماری شدت های مختلفی دارد و در بسیاری از موارد به طور قابل توجهی به درمان پاسخ می دهند [1396-09-27]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع گلدیس ، ورودی دوم ، طبقه دوم موبایل ۰۹۱۳۱۷۰۷۲۵۴
تلفن : 31317558 - 031

چگونه از پوست خود در برابر سرما محافظت کنیم؟

ارتوکین تراپی برای درمان درد مفاصل و آرتروز

نگهداری از پوست چرب

چاقی مادران بعد از زایمان و راهکارهای کوچک کردن شکم

سرطان پستان با چه روشهایی درمان میشود؟

آیا بیش فعالی جنسی یک اختلال است؟

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

برنزه شدن چه خطراتی دارد؟

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

خواب سالم عامل سلامتی

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]

درمان تغذیه ای بیماران مبتلا به فشار خون ( بخش سوم پتاسیم )