سلام خانمی 54 ساله هستم که درمسافرت وجابجایی محل خواب بدخواب میشوم که با خوردن قرص زولپیدم بهتر می شود نظرشماچیست

دکتر مطهره میردامادی :

سلام اگر زولپیدم موردی استفاده شود اشکالی ندارد [1396-10-06]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع گلدیس ، ورودی دوم ، طبقه دوم موبایل ۰۹۱۳۱۷۰۷۲۵۴
تلفن : 31317558 - 031

شخصیت خودشیفته

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

ویتیلیگو ، برص یا پیسی چیست ؟

دکتر حمید وحیدی [ متخصص پوست و مو ]

عفونت واژن در دختران

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

درمان و اصلاح زانوی پرانتزی

ملاتونین (قسمت اول)

تزریق چربی چه مزایا و عوارضی دارد؟

کفش طبی چه مزایای درمانی دارد؟

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

در مورد سرطان بیشتر بدانید

چه عواملی باعث تخریب کلاژن می شوند؟