سلام،خسته نباشید،خواهرم چندی پیش تشخیص اسکیزوفرنی پارانویید از روانپزشک گرفت،اما در سایتها که مراجعه میکنیم گویا اسکیزوفرنی در مرحله هذیان و توهم نباید خیلی شاد یا خیلی غمگین باشند،اما خواهر من برعکس مثلا سه روز خیلی شاد است و ممکن است در روز دوم که اوج شادی است توهم خفیف شنوائی پیدا کند،یا مثلا افکار خودبزرگ بینی داشت مدتی قبل،اما تمام مدت همراه این فکر افسردگی هم داشت،و روانپزشکش سرسری گفت که چون محتوای فکر و خلق هماهنگ نیست پس اسکیزوفرنی است،ممکن است بادوقطبی مختلط اشتباه کرده باشد؟ممنون.

دکتر مطهره میردامادی :

بله احتمالش هست ولی سیر درمان و میزان پاسخ ایشون به درمان هم به یک تشخیص دقیق کمک می کنه [1396-10-10]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع گلدیس ، ورودی دوم ، طبقه دوم موبایل ۰۹۱۳۱۷۰۷۲۵۴
تلفن : 31317558 - 031

آنالیز راه رفتن یا gait analysis چیست؟

علائم خطر پس از زایمان

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

درمان دردهاي ناحيه كمر با روشهای مختلف

Does shampoo stop hair loss ؟

دکتر ظهیر عباس [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

تاثیر پرهیز از الکل بر عملکرد نعوظ

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

هر آنچه باید در مورد مصدومیت های نخاع و گردن بدانید

نحوه کانتورینگ یا مادلینگ صورت با تزریق فیلر

تاثیر مصرف امگا 3 بر روی پوست

درباره جراحی تومورهای سرطان تیروئید چه می دانید ؟

دکتر علی رفسنجانی [ جراحی پلاستیک و زیبایی ]