سلام من به خاطر اضطراب به روانپزشک مراجعه کردم. سرترالین و پروپرانولول و بوپروپیون و اسید فولیک برام نوشت. از روزی که میخورم به شدت دندون قروچه دارم. کلا دوس دارم یه چیزیی رو گاز بگیرم. سوالم اینه که با گذشت زمان حل میشه یا باید به دکتر مراجعه کنم و دارو هام رو عوض کنم.

دکتر مطهره میردامادی :

ممکنه عارضه سرترالین باشه چند روز سرترالین را نخورید و ببینید چی میشه [1396-10-17]

پاسخ سوال پزشکیاضطراب دارو

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع گلدیس ، ورودی دوم ، طبقه دوم موبایل ۰۹۱۳۱۷۰۷۲۵۴
تلفن : 31317558 - 031

عادت هایی که به پوست آسیب می رساند

میلیا چیست و چگونه درمان می شود؟

فیلرها چه کاربردی دارند؟

تزریق ژل خط اخم

هایفوتراپی روشی غیر جراحی برای جوانسازی پوست

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

مزوتراپی مو چیست؟

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

تأثیر پیلینگ اسید سالیسیلیک بر آکنه

چرا سونوگرافی داپلر عروق گردن انجام میشود؟

علائم و نشانه های درد کف پا