سلام یکی از دوستان وضعیت 12ساله خودرا اینچنین شرح داد از12 سال پیش براثر سانحه ای قادر به خوابیدن نیستم اما طی این مدت غیر از چند ماه اول که درگیرمشکلم بودم بقیه ایام موفقیت های زیادی. دررشته های ورزشی کاروتحصیل کسب کردم وازداروی خاصی استفاده نمی کنم سوال باتوجه به تاکید زیاد متخصصان مبنی براثرات منفی بیخوابی درعملکرد افراد مورد فوق را چطورتحلیل می کنید ممنون

دکتر مطهره میردامادی :

ایشون مبتلا به اختلال خواب هستند که علت ان باید مشخص شود .مشکلات خواب ممکن است باعث افت عملکرد شود اما این به معنی نیست که حتما فرد باید در همه کارها شکست بخورد. [1396-10-24]

پاسخ سوال پزشکیورزش

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع گلدیس ، ورودی دوم ، طبقه دوم موبایل ۰۹۱۳۱۷۰۷۲۵۴
تلفن : 31317558 - 031

همه چیز درباره تزریق ژل

گودی و سیاهی دور چشم و راهکارهای درمانی

تاثیر مواد غذایی گوناگون در مراقبت پوست

دکتر حسین صفوی زاده [ طب مکمل ]

درمان سندرم ناشی از قاعدگی در زنان ورزشکار

تعداد جلسات کرایولیپولیر

لیزر سایناشور بهتر است یا کندلا؟

ماموگرافی بهتر است یا سونوگرافی پستان؟

اچ ام بی چیست ؟