سلام خانم دکتر من دخترم 17 سالمه حدود 5 ساله دچار استرس شدم وقتی علائم اضطراب رو متوجه شدم رفتم روانپزشک دارو تجویز کرد حدود 9 ماه دارو مصرف کردم یکم بهتر شدم خواستم قطع کنم و با کمک دکتر دارو رو قطع کردم بعد یک مدت علایم متفاوتتری تو بدنم ظاهر شد اولین علائمش ترس از رفتن و معاشرت با اقوام بود وقتی تو جمع هستم احساس بدی دارم انگارهیچی وجود نداره سرگیجه سبکی بی حسی سردرد تنگی نفس وخیلی علایم دیگه ک باعث میشه برم جای خلوت معده درد و خیلی بدخلق شدم وخیلی چیزای دیگه باید چیکار کنم کاملاخوبشم؟

دکتر مطهره میردامادی :

علائم اضطراب شما برگشته میتونید دوباره درمان دارویی را شروع کنید و یا روشهایی مثل نوروفیدبک هم موثر است [1396-10-28]

پاسخ سوال پزشکیاسترس اضطراب دارو

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع گلدیس ، ورودی دوم ، طبقه دوم موبایل ۰۹۱۳۱۷۰۷۲۵۴
تلفن : 31317558 - 031

شخصیت مرزی

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

هیرسوتیسم چیست؟

رفع افتادگی پلک با لیزر

ورزش درمانی

تزریق چربی چیست و چه مزایایی دارد؟

اصلاح و درمان زانوی پرانتزی

آرتروز چیست و چه علائمی دارد؟

راهنمای مصرف ویتامین-د و کلسیم

دکتر محمدرضا سلامت [ پوکی استخوان ]