سلام من دختر 18 ساله هستم و وسواس فکری مذهبی دارم و به علت داشتن کنکور و اینکه میخواستم زودتر درمان شوم به روانپزشک مراجعه کردم که با دارو درمانی سریع تر درمان شوم و به من قرص سرترالین 100 روزی یک عدد دادند من در جایی دیدم که این قرص احتمال سکته مغزی در خانم ها را بالا میبرد آیا این در صورتی است که مایعات کافی مصرف نشود ؟ من از پا سال روزه قضا دارم آیا مجاز هستم چون این قرص را مصرف میکنم قضای روزه هایم را الان نگیرم و بعدا بگیرم با تشکر

دکتر مطهره میردامادی :

این دارو عارضه ای مثل سکته مغزی ندارد [1396-11-16]

پاسخ سوال پزشکیوسواس درمان دارو

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع گلدیس ، ورودی دوم ، طبقه دوم موبایل ۰۹۱۳۱۷۰۷۲۵۴
تلفن : 31317558 - 031

اثر تغذیه سالم بر سلامت جسم و روان ـ قسمت دوم

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

انتظارات پس از هر جلسه لیزر موهای زائد

رقابت جوانسازی پوست با هایفو و جراحی لیفت

کنترل خشم

دکتر مطهره میردامادی [ متخصص اعصاب و روان ]

جوانسازی دوباره با آرف فرکشنال

جوان سازی پوست با هایفو و آر اف

دکتر حمید وحیدی [ متخصص پوست و مو ]

روشهای جراحی سرطان مثانه کدامند؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

علت گودی و تیرگی دور چشم و راه کار آن

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

الکتروتراپی TENS و کاربرد آن در فیزیوتراپی