سلا م روز بخیر اخیرا بعلت اضطراب و استرس و بی خوابی شبانه پزشک متخصص اعصاب داخلی قرص پروپپرانول و اسنترا و پرگابالین را تجویز کردن خانم مجرد سی و پنج ساله و جواب آزمایشم رو ارسال می کنم ممنون پاسخ بفرمایید فکر می کنم این ازمایش رو برای افتادگی پلکم دادن و اینکه ده روز از از قرص های بالا استفاده می کنم نتیجه ای ندیدم باز هم ممنون میشم پاسخ دهید این قرص ها را ادامه دهم سپاس استیل کولین اب 0.1

دکتر مطهره میردامادی :

گاهی تا شروع اثر درمان ۲ تا۳ هفته زمان لازمه و ده روز کمه اما اگر بعد از دو هفته هیچ بهبودی حاصل نشده بود ممکن است لازم باشد که داروها زیاد تر شود یا تغییر کند [1396-11-16]

پاسخ سوال پزشکیاضطراب استرس خواب

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع گلدیس ، ورودی دوم ، طبقه دوم موبایل ۰۹۱۳۱۷۰۷۲۵۴
تلفن : 31317558 - 031

تزریق چربی در کدام قسمت های صورت انجام میشود؟

انگشت چکشی پا؛ درمان با روشهای غیر جراحی در کلینیک طب فیزیکی

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

بیوفیدبک (بیوفیدبک تراپی) چیست و چه کاربردی دارد؟

جوان سازی چانه و گردن

دکتر محمد شیزرپور [ متخصص پوست و مو ]

درمان جای زخم با کمک لیزر

از ایمپلنت انتظار چه چیزی را باید داشته باشید

دکتر بیژن موحدیان [ متخصص جراحی فک و صورت و زیبائی ]

هیدروسل چیست و چگونه تشخیص داده میشود؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

تعذیه وزشکاران در ماه مبارک رمصان

چرا استفاده از لیزر موهای زائد موثر است