سلام تفاوت تغییر جنس گراودگرجنس گرا وهمجنس گراچیست وبفرمایید کدام یک بیمارواختلال محسوب میشه ممنون

دکتر مطهره میردامادی :

اگر فردی احساس کند که متعلق به جنس مخالف است یعنی مثلا زن است اما در بدن یک مرد گیر افتاده ؛این یک بیماری است همو سکچوال تمایلات جنسی به جنس موافق است که در بعضی کشورها بیماری تلقی نمی شود تمایل به جنس مخالف برای رابطه جنسی هم که طبیعی است [1396-11-23]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع گلدیس ، ورودی دوم ، طبقه دوم موبایل ۰۹۱۳۱۷۰۷۲۵۴
تلفن : 31317558 - 031

کاربرد و مزایای لیزر فرکشنال برای پوست چیست؟

دانه های فوردایس روی لب چیست؟

آسیبهای ناشی از استفاده مکرر کرم پودر برای پوست

روشهای درمان خطوط کنار لب و بینی

دوران نقاهت بعد از عمل کوچک کردن سینه

ممنوعیت تزریق ژل برای چه کسانی وجود دارد؟

روشهای تحریک فولیکولهای مو پس از کاشت مو

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

جراحی زیبایی پلک