با سلام ممکن است یک روانپزشک در مصاحبه بالینی در افراد بزرگسال که خود میتوانند علائم را شرح دهند اختلالات مشابه مثل دوقطبی را با اسکیزوفرنی اشتباه بگیرد یا یک فرد متخصص در طی مصاحبه با مشاهده حالتهای فرد و سوالات تخصصی براحتی ایندو را افتراق میدهد،و اشتباه در تشخیص این دو بیماری ممکن است بندرت چنین چیزی پیش آید؟

دکتر مطهره میردامادی :

اغلب با شرح حال قابل افتراقه [1396-11-23]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع گلدیس ، ورودی دوم ، طبقه دوم موبایل ۰۹۱۳۱۷۰۷۲۵۴
تلفن : 31317558 - 031

ریزش مژه ها

بوتاکس و زیبایی

ایمان ، نیرویی که کوه هارابه حرکت درمی آورد

دکتر محمد آذربایجانی [ اعصاب ، روان و مشاوره ]

بحثی درباره هوش و تفاوتهای آن بین گونه ها و نژادهای مختلف ( قسمت دوم )

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]

لیفت سانترال لب

لیفت ابرو با نخ چگونه انجام میشود؟

درد کشاله ران و زیر شکم بعد از جراحی

اختلال ارگاسم یا آنورگاسمی در زنان چیست؟

ریزش موی ناشی از لیکن پلانوپیلاریس چیست و چگونه درمان میشود؟