سلام،در تمامی بیماران اسکیزوفرنی آشفته،گفتار درهم ریخته مشاهده میشود،و جزو علائم مهم این اختلال است،یا ممکن است فردی با این نوع از جنون علائم آشفتگی عاطفی و رفتاری و علائم منفی و در واقع اغلب علائم اسکیزوفرنی آشفته را داشته باشد اما گفتارش معمولی باشد یا حداقل بطور چشمگیر گفتار و فرم تفکر آسیب ندیده باشد،یا تمامی افراد با تشخیص اسکیزوفرنی آشفته تفکر به هم ریخته و گفتار آشفته را تجربه میکنند و درواقع یکی از مهمترین علائم این بیماری همین است و این علامت این فرم از اسکیزوفرنی را از انواع دیگر جدا م

دکتر مطهره میردامادی :

در روانپزشکی هیچ قانون یکسانی برای همه وجود ندارد و علایم در افراد مختلف با شکلهای مختلف بروز می کند [1396-11-23]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع گلدیس ، ورودی دوم ، طبقه دوم موبایل ۰۹۱۳۱۷۰۷۲۵۴
تلفن : 31317558 - 031

میزان تراکم مو در کاشت مو به روش SUT

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

آیا تزریق کورتیزون عوارض دارد؟

لیفت صورت و جوانسازی

راهنمای درمان بیماران مبتلا به پسوریازیس یا صدف

ليزر فركشنال چیست ؟

کنترل چربی پوست در فصول گرم و سرد

دکتر کامبیز بهشید [ پوست و مو ]

ویژگی کلینیک کاشت مو

بیماری پانکراتیت یا التهاب لوزالمعده چگونه تشخیص داده و درمان میشود؟

علل سوء تغذیه در بیماریهای مادرزادی قلب

دکتر فریدون آشنایی [ فوق تخصص بيماريهای قلب اطفال ]