باسلام من شش سال هست مبتلا به بىمارى دوقطبى هستم وقرص هاى دپاکىن 500 ترانکوپين100 ليتيوم سيتالوپرام ريسپريدون مصرف ميکنم تصميم گرفتم ازدواج کنم ايا اين تصميمى درست است؟؟؟؟

دکتر مطهره میردامادی :

ممنوعیتی برای ازدواج وجود ندارد اما باید قبل از ازدواج درمورد بیماریتون به نامزدتون اطلاعات کافی بدهید [1396-11-23]

پاسخ سوال پزشکیسیتالوپرام ازدواج

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع گلدیس ، ورودی دوم ، طبقه دوم موبایل ۰۹۱۳۱۷۰۷۲۵۴
تلفن : 31317558 - 031

همه چیز درباره لیزر موهای زائد

واریکوسل چه زمانی باعث ناباروری می شود؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

درمان پتوز

دکتر سیروس بخت آور [ متخصص چشم پزشکی ]

درماپن چیست و کاربردهای آن کدام است؟

کاشت خط ریش برای چه افرادی مناسب است؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

تنگی کانال نخاعی کمر و بارداری

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

برداشتن انواع خال با جراحی

نکات مهم رفتاری در تغذیه کودک

جراحى پلک تحتانى (بلفاروپلاستى) چگونه انجام میشود؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]