سلام برشما خانم دکتر استاد محترم کودکم که شش سال دارد پس از مصرف ی ک سال فلوکسامین و درپی قطع ان دچار توهم شده پزشک برایش ریسپریدون و کاربامازپین تجویز کرده تا جایی که من در اینت رنت سرچ کردم کاربامازپین داروی ضد صرع است ولی کودک من که صرع و تشنج ندارد و از طرفی این دارو در اطلاعات داروییش اومده که باعث بیدار شدن توهم خفته میشه خانم دکتر من رو راهنمایی کنید و از نگرانی در بیارید

دکتر مطهره میردامادی :

یکی از کاربردهای کاربامازپین در تشنج است اما در درمان مشکلات خلقی هم کاربرد دارد رسپریدون هم داروی مفیدیه نگران نباشید و به پزشکتون اعتماد کنید [1396-12-02]

پاسخ سوال پزشکیصرع کودک تشنج

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع گلدیس ، ورودی دوم ، طبقه دوم موبایل ۰۹۱۳۱۷۰۷۲۵۴
تلفن : 31317558 - 031

توانبخشی ارتوپدی چیست و چه کاربردی دارد؟

ریزش مو با چه روشهای قابل درمان است؟

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]

مزایا و معایب کاشت مو به روش SUT

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]

نقش ویتامین سی در بدن

در بارداری چه سونوگرافی ضروری است؟

پیشگیری و درمان راش پوستی ناحیه تناسلی

علت بوجود آمدن کیست زانو

موارديكه اكوكارديوگرافی جنين توصيه می شود

دکتر فریدون آشنایی [ فوق تخصص بيماريهای قلب اطفال ]