سلام دکتر من یک سال قلیان میکشیدم تا 20 روز پیش الان نمیکشم کشیدم تو خواب دیدم گلوم یک جوری میشه بعد دوسه روز گلوم میسوخت بعد هوا خیلی سرد شد رفتم دوبار بیرون سرما خوردم بعد رفتم امپول 6.3.3. از خودم زدم تپش قلبم رفت بالا سر گیجه و بیحسی لرزش پیدا کردم ۲ ساعت بعد خوب شد بعدش چند روز تب بدن حرارت دهنم کف میکرد خوابم میگرفتم عرق میکرد بدنم بیحال میشدم خمیازه زیاد میکشیدم و الان خیلی خوب شدم فقط سوالم اینه که روزها خیلی کم تب میکنم سرم منگ میشه و تو خواب خواب میبینم قلبم میگیره مشکل چی هست تشکر

دکتر مطهره میردامادی :

بعد از بهبود بیماریهای عفونی ممکنه به طور موقت استرس زیاد بشه و علایم فوق ایجاد بشه در صورتیکه متخصص عفونی شما را در بهبودی بداند این علایم خطرناک نیست [1396-12-02]

پاسخ سوال پزشکیخواب سرما عرق

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع گلدیس ، ورودی دوم ، طبقه دوم موبایل ۰۹۱۳۱۷۰۷۲۵۴
تلفن : 31317558 - 031

روابط جنسی و باروری در زنان و مردان با وجود آسیب طناب نخاعی

شایعترین علت ناباروری در مردان

روش های موثر برای از بین بردن خط خنده

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

تزریق داخل مفصلی چیست و چه کاربردی دارد؟

آقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]

علت ایجاد اسپرماتوسل چیست؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

برای انجام ام آر آی باید به چه نکاتی توجه کرد؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

سوالات متداول درباره لیزیک قسمت هفدهم

دکتر سیروس بخت آور [ متخصص چشم پزشکی ]

اصول برقراری رابطه جنسی در اپیدمی کرونا

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

فیبرومیالژیا یا دردهای مزمن عضلانی اسکلتی