سلام دکتر پسر دایی من بدنش عفونت داشته الان خوب شده فقط روزها خیلی کم تب میکنه سرش گیج میشه و تپش قلبش خیلی کم تند میزنه و تو خواب قلبش میخاد بگیره علتش چی میتونه باشه راهنماییش کنید ممنونم

دکتر مطهره میردامادی :

اگر از نظر متخصص عفونی درمان کامل شده ممکن است حملات پانیک باشد [1396-12-16]

پاسخ سوال پزشکیعفونی خواب

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع گلدیس ، ورودی دوم ، طبقه دوم موبایل ۰۹۱۳۱۷۰۷۲۵۴
تلفن : 31317558 - 031

میکرودرم ابریژن برای چه مشکلات پوستی مفید است؟

درد لگن در ناحیه مفصل ران

خال بکر چیست و چه عواملی باعث ایجاد خال بکر میشوند؟

راههای افزایش برای ورزش و پیشرفت سلامتی (بخش سوم)

علت ترک های پوستی

ساده ترین مراقبت های زیبایی پوست و مو

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

درمان زرد زخم

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

رژیم غذایی مناسب درمان اگزما