سلام و درود من دختری 17 ساله هستم حدود دو ساله اضطراب و استرس شدید دارم ک علایم خیلی بد مث سرگیجه شدید سردرد میگرنی تنگی نفس بی حسی بدن ضعف و علایم جسمی وروحی دیگه یک سال اول مریضی رو دارو مصرف کردم ولی کاملا خوب نشدم قطع کردم با مشوره دکتر الان حدود شیش ماهه ک دوباره این علایم برگشته و خیلی ازارم میده من باید چه دکتری برم ایا استفاده ازدم کرده گیاه بابونه برای هشت هفته طبق گفته بعضی ها موثرهربقیه گیاهان چطور ایا اضطراب و استرس ارثی هم از نظر علمی درمان داره خداقوت و موفق باشید

دکتر مطهره میردامادی :

سلام باید به روانپزشک مراجعه کنید برای حالات شما درمان دارویی و بیوفیدبک و رواندرمانی موثر است حتی اگر ارثی باشد .گیاهان دارویی اثرات بارز و مشخصی ندارند . [1396-12-16]

پاسخ سوال پزشکیاضطراب استرس ضعف

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع گلدیس ، ورودی دوم ، طبقه دوم موبایل ۰۹۱۳۱۷۰۷۲۵۴
تلفن : 31317558 - 031

انواع روش های جراحی و بدون جراحی لیفت پوست صورت

دکتر راضیه ایرجی [ متخصص پوست و مو ]

اولین سونوگرافی واژینال در بارداری

استریا و روش های درمان

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

استرس گرمایی در ورزشکاران ( قسمت دوم )

اگر فاصله بین جلسات لیزر زیاد شود چه میشود؟

رادیولوژی سیالوگرافی (Sialography) چیست؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

درمان زگیل با طب سوزنی

دکتر امیر هوشنگ سپهری [ طب سوزنی ]

شکستگی استخوان شانه ؛ علت و درمان بدون جراحی با طب فیزیکی

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

اختلال پردازش شنوایی - بدشنوایی

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]