سلام.ببخشید نمیدونم این سوال در زمینه کاری شما هست یا نه، اگه هست ممنون میشم راهنمایی کنید. من با نامزدم چون دوریم از هم هر ازگاهی از طریق تلفن و چت همدیگرو تحریک میکنیم و بعد با دست خودمون رو ارضا میکنیم.ایا این خود ارضایی محسوب میشه و عوارض خود ارضایی رو داره. و یه سوال دیگه که دارم ایا واقعا خود ارضایی باعث زشت شدن چهره میشه.

دکتر مطهره میردامادی :

از لحاظ علمی خودارضایی عوارصی ندارد [1396-12-24]

پاسخ سوال پزشکیارضا استمنا

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع گلدیس ، ورودی دوم ، طبقه دوم موبایل ۰۹۱۳۱۷۰۷۲۵۴
تلفن : 31317558 - 031

کاشت مو در مردان با چه عوارضی همراه است؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

انواع شکستگی لگن و درمان آن

نمونه برداری از ریه در منزل چگونه انجام میشود؟

آقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]

درد و التهاب عضله تنسور فاسیا لاتا

آیا درمان ریزش مو با لیزر روش ایمنی است

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

علل کاهش میل جنسی در مردان

آی وی اف آزمایشگاهی

دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]

برای لیفت غیر جراحی ابروها چه روشهایی وجود دارد؟