سلام وقت بخیر خانم دکتر من استرس بسیار شدید ناشی از حمله عصبی 6ماه پیش داشتم که با قرص کلونازپام وسیتالوپرام و سدیم والپروات کنترل شده بود .اما اخیرا مجددا یک هفتس استرس دارم از طرفی یک هفته دیگه کنکور ارشد دارم و استرسم فک میکنم به طور ناخودآگاه از اون باشه چون نمیتونم درس بخونم اعصابم هم خراب میشه .لطفا راهنمایی کنید برای استرسم چه کار کنم و یا کدوم دارو رو افزایش بدم .ممنون

دکتر مطهره میردامادی :

حتما باید به روانپزشک مراجعه کنید چون دارو را باید با دقت و با بررسی همه جوانب تنظیم کنیم .اما به طور موقت میتونید سیتالوپرام را افزایش دهید [1397-01-25]

پاسخ سوال پزشکیاسترس اعصاب فک

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع گلدیس ، ورودی دوم ، طبقه دوم موبایل ۰۹۱۳۱۷۰۷۲۵۴
تلفن : 31317558 - 031

جوانسازی اطراف چشم

رینوپلاستی غیر جراحی با پلکسر بینی

علت و درمان بدون جراحی گیر افتادگی عصب سیاتیک، گردن،دست و شانه

مکمل های مورد نیاز در زنان باردار

بیماری ای شبیه ام اس مولتيپل اسکلروز

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]

زاويه دار كردن فک بدون جراحی

ورزشهای روی صندلی برای درمان آرتروز زانو

یائسگی مردانه در چند قدمی شما

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

علائم شکستگی ستون فقرات ناشی از پوکی استخوان