سلام خانوم دکتر عزیز بعلت ابتلا به وسواس و اضطراب فراگیر مدت دو هفته است که کپسول آلوینتا می خورم اما اضطرابم تغییری نکرده علاوه بر آن کاهش میل جنسی شدید و ناتوانی در نعوظ پیدا کرده ام آیا دارو را قطع کنم ؟

دکتر مطهره میردامادی :

نه قطع نکنید اما به روانپزشک مراجعه کنید تا در صورت لزوم داروی شما تغییر کند [1397-02-09]

پاسخ سوال پزشکیوسواس اضطراب جنسی

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع گلدیس ، ورودی دوم ، طبقه دوم موبایل ۰۹۱۳۱۷۰۷۲۵۴
تلفن : 31317558 - 031

مهمترین سوالات درباره جراحی لیفت پلک

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

تزریق بوتاکس در چه مواردی انجام میشود؟

درمان نقاط ماشه ای یا تریگر پوینت در کلینیک طب فیزیکی دکتر فروغ

جوانسازی پوست

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

پیشگیری و درمان خستگی مزمن

علت های چرخش مچ پا به داخل و روش های درمان پای چرخیده

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

ریزش موی سکه ای

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

درباره بیماری سل چه می دانید؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

با چه روشهایی می توان اطراف چشم را جوانسازی کرد؟