در خصوص نقش ژنتیک در بروز بیماری روانی توضیح بدهید وقتی پدربزرگ اسکیزوفرنی ومادربزرگ اختلال دو قطبی باشند وپدرومادر سالم باشند نوه این ها ممکن است دچار بیماری شود از چند سالگی علایم بیماری قابل تشخیص است وممکن است تا بلوغ کاملافرد سالم باشد احتمال بروز این بیماری در فرزند دوم به بعد با توجه به این سابقه خانوادگی چقدر است

دکتر مطهره میردامادی :

خطر ابتلا در این شرایط بیشتر از جمعیت عمومی هست اما همچنان احتمال سالم بودن نوه ها بسیار بیشتر از بیمار بودن انها است [1397-02-10]

پاسخ سوال پزشکیبلوغ

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع گلدیس ، ورودی دوم ، طبقه دوم موبایل ۰۹۱۳۱۷۰۷۲۵۴
تلفن : 31317558 - 031

بی کربنات

خار پاشنه پا چیست ؟

مشاوره رایگان آنلاین برای جراحی های زیبایی صورت

آقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]

جوانسازی پوست صورت با لیزر

آیا روش شنوایی - كلامی همان تربیت شنوایی است

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

ماموگرافی بهتر است یا سونوگرافی پستان؟

اثر تغذیه سالم بر سلامت جسم و روان ـ قسمت دوم

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

کاربردهای کربوکسی تراپی پوست چیست؟

پاسخ برخی سوالات رایج درباره کاشت مو