سلام.خانم دکتر عزیز خسته نباشید.خانم دکتر من درسینه خود فیبروم دارم و همیشه کنترل دوره ای را انجام میدهم ولی همیشه ترس از بیماری در وجودم هست طوری که روزی چندین بار سینه خود را معاینه میکنم گاهی حتی احساس میکنم چیز جدیدی در آمده و بلافاصله دکار میروم .واقعا دیگه خسته شدم خواهش میکنم کمکم کنید. این وسواسم رو چطوری از بین ببرم واقعا دیگه خسته شدم هم به خاطر هزینه هایی که میکنم و هم به خاطر ترس از بیماری متاهل هستم دو پسر دوقلو دارم وزندگی خوبی دارم

دکتر مطهره میردامادی :

هم درمان دارویی و هم رواندرمانی به بهبود شما کمک می کند [1397-02-10]

پاسخ سوال پزشکیفیبروم ترس سینه

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع گلدیس ، ورودی دوم ، طبقه دوم موبایل ۰۹۱۳۱۷۰۷۲۵۴
تلفن : 31317558 - 031

تاثیر ورزش درمانی در بهبود بیماری ها

چاقی خطر بروز کم شنوایی را در زنان افزایش می دهد

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

درمان کیفوز بدون جراحی

سونوگرافی پستان ها چگونه انجام میشود؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

جراحی پروستات نیاز به چه مراقبتهایی دارد؟

کاربرد، عوارض و نحوه استفاده از دستگاه هولتر قلب

آقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]

مراقبت از پوست در جوانان

اصول مراقبت از پوست در فصل بهار

دکتر رضا رباطی [ متخصص پوست و مو ]

تلوژن افلوویوم یا ریزش موی شوکی چیست؟