سلام 2 سال است هر 40 روز یک بار تب و لرز و بدن درد دارم ابتدا تب و لرز شدید و بعد قطع می شود وتا دو روز بدن درد شدید ادامه دارد و بعد خود بخود بدون درمان خوب می شود. فقط استامینوفن خوردم چند بار از این موارد بعد از ارتباط جنسی این حالت اتفاق افتاد 6 بار توسط دکتر عفونی و روماتولوژی آزمایش خون و ادرار و مدفوع انجام دادم گفتند علایم بیماری خاصی ندارید حتی آزمایش ایدز هم داده ام اما منفی بود. تیروئید هم سالم است تب نوبه ای هم نبود 8سال قبل بدن درد داشتم سیتالوپرام مصرف کردم آیا از اعصاب است

دکتر مطهره میردامادی :

چون بقیه بررسیها سالم بوده ممکنه هز اعصاب باشه به خصوص که جند بار بعد از رابطه جنسی اتفاق افتاده [1397-03-13]

پاسخ سوال پزشکیدرد درمان جنسی

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع گلدیس ، ورودی دوم ، طبقه دوم موبایل ۰۹۱۳۱۷۰۷۲۵۴
تلفن : 31317558 - 031

انواع دررفتگی مفصل لگن و درمان آن

انواع روشهای لایه برداری پوست

آیا انتقال کرونا از مادر به جنین ممکن است؟

چگونه بوتاکس اصل را از تقلبی تشخیص دهیم؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

درباره بیماری آلوپسی و روشهای درمانی

درمان و علائم درد رگ و عصب سیاتیک کمر و پا

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

شرایط قبل از سونوگرافی پروستات

تزریق چربی به صورت چقدر ماندگاری دارد؟

فیلرها چه کاربردی دارند؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]