سلام ووقت بخیر خانم دکتر.پسر بچه ی ۴ساله ای دارم که اصلا به حرفمون گوش نمیده٬فقط باید حرف خودش باشه حتی اگه غلط باشه.اگه عصبانی بشه شروع میکنه به زدنمون.لطفأ راهنماییم بکنید چطور باهاش رفتار کنم که به حرفمون گوش کنه.ممنونم ازشما

دکتر مطهره میردامادی :

نحوه دستور دادن به کودک را باید یاد بگیرید دوم اینکه اصلا اجازه ندید شما را بزنه دستهاش را بگیرید و بدون هیچ حرفی صبر کنید تا از حالت عصبانیت در بیاد اگر دوباره شروع کرد دوباره دستش را بگیرید در مورد جنجال بچه ها هم اصول تشویق و تنبیه را باید یاد بگیرید همه این مطالب را در مقالات مفصل توضیح دادم و در صورتیکه مطالعه کمک نکرد مشاوره حضوری تشریف بیارید [1397-03-13]

پاسخ سوال پزشکیگوش عصبانی

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع گلدیس ، ورودی دوم ، طبقه دوم موبایل ۰۹۱۳۱۷۰۷۲۵۴
تلفن : 31317558 - 031

ضررهای سونوگرافی و حفاظت در مقابل آنها

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

اقدامات قبل از بارداری (2)

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

آزمایش های شایع غربالگری سرطان

مکمل غذایی در دوی استقامت طولانی ( قسمت دوم )

لیپوماتیک

دکتر کامبیز بهشید [ پوست و مو ]

مزوتراپی غبغب چیست و چگونه انجام می شود؟

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

پاسخ به پرسش های رایج در مورد آبرسانی به پوست

آلت تناسلی دفن شده یا مخفی چیست؟