با عرض سلام خدمت خانم دکتر با توجه به نبودن قرص تریفن در داروخانه ها ،لطفا بفرمایید قرص جایگزین برای آن وجود دارد . بنده چند روز است داروهایم تمام شده قرصهایی که به بنده معرفی نمودید تریفن یک عدد ، دپاکین نصف ، پرفنازین دو عدد

دکتر مطهره میردامادی :

سلام قرص بیپریدین جایگزین تریفن میشه [1397-03-14]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع گلدیس ، ورودی دوم ، طبقه دوم موبایل ۰۹۱۳۱۷۰۷۲۵۴
تلفن : 31317558 - 031

رژیم غذایی و مکمل های توصیه شده در درمان تبخال

کلوئید پوستی چیست و چگونه درمان میشود؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

تشخیص بیماری ام اس با رادیولوژی

توضیحاتی درباره جراحی میکروسکوپیک واریکوسل

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

هیسترو سالپنگوگرافی یا عکس رنگی رحم

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

علل نفخ معده

چرا گاهی درمان جوش یا غرور جوانی موفقیت آمیز نیست

دکتر رسول توکلی کیا [ متخصص پوست و مو ]

آپاندیس چگونه تشخیص داده می شود؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

رژیم فستینگ