باسلام خسته نباشید. دختری 16 سالم .یه مدتیه بی خود و بیجهت استرس میگیرم و هر روشی که تو منابع مختلف برای کاهش استرس بوده رو خوندم و به کار بردم ولی فایده نداشته در طول روز دلهره و گاهی وقتا ناامید و از آیندم میترسم و این درحالیه که قبلا خیلی ادم ریلکس و ارومی بودم و حتی وقتی در شرایط استرس مثلا امتحان قرارمیگرفتم هیچ استرسی نداشتم ولی الان این استرس بیش از حد هم باعث یه سری مشکلات از جمله ناراحتی معده و تپش قلبم شده خواهش میکنم کمکم کنید که برای کنترلش چیکار کنم میترسم بااین استرس آیندم خراب شه

دکتر مطهره میردامادی :

خوب پس شدت علایم بیشتر از حدی هست که با مطالعه تنها حل شود احتمالا دارو یا رواندرمانی یا نوروفیدبک هم باید اضافه بشه [1397-03-19]

پاسخ سوال پزشکیاسترس معده

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع گلدیس ، ورودی دوم ، طبقه دوم موبایل ۰۹۱۳۱۷۰۷۲۵۴
تلفن : 31317558 - 031

روش های پیوند مو

کرایوتراپی چه مواردی را درمان میکند؟

مزایا و خطرات سونوگرافی پستان چیست؟

زیبایی و بهداشت پوست در تابستان

چگونکی انجام لیزر موهای زاید

دکتر حمید وحیدی [ متخصص پوست و مو ]

عوارض پوستی واکسن آسترازنکا

رادیولوژی دیجیتال چیست و چه مزایایی دارد؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

کاهش وزن در کشتی