باسلام وخسته نباشید خدمت خانم دکتر محترم خانمم قبلا بعلت مشکلات اعصاب و وسواس زیاد به دکتر اعصاب مراجعه کردم و فلووکسامین100 و الانزاپین5 و تریفن2 و پروپرانول 20دادن که بعد ازمدتی عالی بود و خیلی خوب شد بعد دارو ترک کرد و نخورد دوباره پس از یکسال حالا خیلی بدشده وسواس و غذا نمیخوره و لاغر شده زیاد اگه ممکنه این داروها دوباره بگیرم و فقط دستور مصرف بدین چطور مصرف کنه که زیاد بهش فشار نیاد. ممنونم

دکتر مطهره میردامادی :

باید شرایط کنونی را مجددا بررسی کنیم تا بت نیم دارو تجویز کنیم ولی به طور موقت میتونید الانزاپین را شروع کنید [1397-03-19]

پاسخ سوال پزشکیاعصاب وسواس دارو

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع گلدیس ، ورودی دوم ، طبقه دوم موبایل ۰۹۱۳۱۷۰۷۲۵۴
تلفن : 31317558 - 031

سندرم گیرافتادگی شانه چیست و چگونه درمان میشود؟

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

تاثیر تزریق ژل لب بر زیبایی

هر نقص شنوایی با اختلالات تکلم همراه نیست

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

روش های جوانسازی و جوان شدن بخش دوم

دکتر کامبیز بهشید [ پوست و مو ]

عمل تعویض پروتز سینه به چه علت انجام میشود؟

درمان قطعی کچلی سکه ای؛ شایعه یا واقعیت

دکتر رضا رباطی [ متخصص پوست و مو ]

قارچ ناخن و عوامل ایجاد آن

اوزون تراپی مو چیست و چه فوایدی دارد؟

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

تغذیه و سلامت فکری